Banden

Heeft u autobanden, motorfietsbanden of ATV banden nodig? Bij Maxcontrol kunt u nieuwe banden bestellen die bij uw auto, motorfiets of ATV horen. Wij leveren banden van de merken Dunlop en Duro. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid en extreem hoge kwaliteitseisen waaraan de banden moeten voldoen. 

Dunlop

De essentie van Dunlop is: rijden met plezier. Het sportieve karakter van het merk wordt onderstreept door de baseline ‘drive with confidence’. Racetechnologie mag dan ontstaan in de pits, maar daar blijft het voor Dunlop niet bij. De 34 overwinningen in Le Mans, de 24 uur durende uithoudingsrace en talloze successen in zowel vier- als tweewielige wedstrijden maken deel uit van een traditie die dateert van de begindagen van Dunlop. Wij verzekeren dat uw dagelijkse rit voordeel haalt uit ons succes op het circuit.

Een autocoureur moet de weg nauwkeurig kunnen voelen om de beste prestatie te kunnen neerzetten, maar u ook. Daarom ontwikkelen, testen en verbeteren wij onze banden voortdurend, om te verzekeren dat ze de best mogelijke rijervaring bieden en aan de meest veeleisende normen voldoen.

Duro

De banden van Duro hebben een geschiedenis van meer dan 60 jaar. Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog begon het bedrijf in 1945 met de productie van banden. Tegenwoordig produceert Duro banden in verschillende landen over de wereld, namelijk in de VS, in Azië, bijvoorbeeld in China, Taiwan en Thailand. Het bedrijf heeft zijn bandenproductie uitgebreid en biedt tegenwoordig een indrukwekkende reeks banden aan. Duro produceert namelijk niet alleen auto- en motorfietsbanden, maar ook banden voor kleine voertuigen zoals ATV’s, grasmaaiers, industriële machines, caravans, golfkarretjes en zelfs voor het geliefde transportmiddel de fiets. Deze speciale banden, zoals auto- en motorbanden, zijn vervaardigd met het oog op duurzaamheid en een lange levensduur tegen een concurrerende prijs. Dit blijkt uit het feit dat men duurzame materialen gebruikt en dat het patroon geen slijtage vertoont. Met andere woorden, als consument krijgt u meer voor uw geld.