Motorfiets

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw motorfiets? Voor de meest gangbare motorfiets merken zoals: Yamaha, Honda, Kawasaki en Suzuki hebben wij een ruime voorraad aan nieuwe onderdelen. Denk hierbij aan: een motoraccu, remblokken, remschijven, bougies, ketting en tandwiel enzovoorts.
Indien een gewenst onderdeel niet voorradig is, kunnen wij deze meestal binnen een week alsnog leveren.

Bel-Ray motorolie

Motorolie voor auto’s is niet geschikt voor de gemiddelde motorfiets. Daarom hebben wij speciaal voor uw motor(fiets), brommer en scooter de juiste motorolie en smeermiddelen in ons assortiment.

Maxcontrol is distributeur van Bel-Ray motorolie: één van de meest vooraanstaande fabrikanten van motoroliën en onderhoudsproducten.
Bel-Ray is al ruim 70 jaar marktleider in smeeroliën voor motoren en industriële doeleinden. De fabrikant heeft een rijke historie in de motorsport, zo maakten succesvolle coureurs als Eddy Lawson, Chad Reed en Carey Hart dankbaar gebruik van de smeermiddelen van Bel-Ray.

Wie motor rijdt weet dat het verversen van motorolie een van de meest voorkomende onderhoudsklussen is. Minimaal eens per jaar, of conform het aantal kilometers zoals aanbevolen door de fabrikant. Zelfs als er maar een paar duizend kilometer per jaar mee gereden is, raden we aan om minimaal jaarlijks de olie van uw motor te vervangen. De reden hiervoor is dat niet alleen het aantal kilometers, maar ook de leeftijd van de olie invloed heeft op de kwaliteit van de motorolie. Additieven, die bescherming en reiniging bevorderen, verliezen na langere tijd hun werking. Dan kan er bijvoorbeeld corrosie ontstaan. Zeker als je vooral korte stukjes aflegt met de motor, kan de olie snel kwaliteit verliezen.
Wilt u weten welke soort Bel-Ray olie u nodig heeft? Klikt u dan op de afbeelding rechts voor uw persoonlijke Bel-Ray olieadvies.[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Yuasa

Bij maxcontrol kunt u terecht voor originele motorfiets accu’s van het merk Yuasa.

Yuasa Battery, Inc produceert sinds 1979 motorfietsbatterijen in de VS met compromisloos hoge normen. De meeste van de high capacity powersports batterijen worden vervaardigd in de Laureldale, PA plant. Alle andere powersports batterijen worden in een Yuasa state of the art productiefaciliteit in diverse landen wereldwijd vervaardigd. Elke Yuasa faciliteit volgt dezelfde strenge productieprocessen om ervoor te zorgen dat aan de hoogste Yuasa kwaliteitsnormen wordt voldaan.